Hantering av personuppgifter vid fotografering av fritidsverksamheter

Lerums kommun kan närvara vid aktiviteter för att fotografera verksamheterna. Alla som medverkar har möjlighet att undanbe sig att bli fotograferade. Alla deltagare kan även när som helst, efter samtycke, begära att information och foton kan raderas.

I alla anmälningsformulär ställs denna fråga. Nedan under Ladda hem finns även samtyckesblankett och information om insamling av personliga uppgifter. För att läsa om Dataskyddsförordningen, GDPR, se länken under Mer information.

Aktiviteter och evenemang i Lerums kommun

För att se aktiviteter och evenemang i Lerums kommun, se länken under Mer information.