Evenemang

Lerums kommun arrangerar årligen två större evenemang: Växtrum och Barnfestivalen. Förutom dessa två välbesökta evenemang är det alltid något kul på gång i kommunen, mycket tack vare våra engagerade föreningar. I den digitala evenemangskalendern och i den tryckta kulturkalendern hittar du allt som sker i kommundelarna under året.

Barnfestivalen

Barnfestivalen på Nääs hålls varje år i september. Här finns något för barn och unga - och deras föräldrar. Här kan du läsa mer om Barnfestivalen.

Växtrum i Lerum

Växtrum är det andra av Lerums kommuns stora årliga evenemang. Stommen i evenemangsupplägget är ett promenadstråk som sträcker sig på båda sidor Säveån som flyter genom Lerums centrum och ut i sjön Aspen. Utefter Säveån går en lummig vacker promenadväg. Tanken är att på platser utefter vägen skapa unika, inspirerande "växande rum". Läs mer om Växtrum här.

Evenemangskalendern

Herre i fluga

Konserter, konstutställningar, föreläsningar eller barnteater? I evenemangskalendern kan du läsa vad som händer i Lerum. Klicka här för att komma till den digitala evenemangskalendern.

Kulturkalendern

Den tryckta kulturkalendern kommer ut två gånger per år, en på våren och en på hösten. Kulturkalendern delas ut med lokaltidningen och kan även hämtas på kommunens bibliotek, på Lerums Kundcenter KomIn samt laddas ner via länk längst ner på sidan.

Boka biljett

Klicka här för att boka biljetter

Tipsa om evenemang

Om du som arrangör vill annonsera ett evenemang av allmänt intresse kan du skicka in ditt evenemangstips till kalendern på visitlerum.se. Den hittar du här.