Tävla med dina bästa tips för en bra skoltoalett

Tävla med klassen! Kom med era bästa tips för en bra skoltoalett - chans till fina priser för hela klassen. Tävlingsbidrag ska vara inne senast den 23 september. Tävlingen är en del i hygienveckan 2016, där Lerum har fokus på skoltoaletten.

Lite inspiration och instruktion ser du i filmen.

Toatävling - tävlingsregler

Beskriv på valfritt sätt ert tips för en bra skoltoalett: skriv, rita, filma, bygg en modell, gör en sång eller annat. Tipset kan redan vara genomfört eller ett förslag för framtiden.

Vilka får var med?

Alla skolklasser i Lerums kommun, från förskoleklass till och med gymnasiet.

Hur tävlar vi?

Beskriv på valfritt sätt ert tips för en bättre skoltoaletter: skriv, rita, filma, bygg en modell, gör en sång eller annat. Tipset kan redan vara genomfört eller ett förslag för framtiden. Handlar det om fysiska förändringar, förändring av rutiner eller något helt annat?

Varje klass får lämna in högst två bidrag. Till varje bidrag ska ett tävlingsformulär lämnas in. Tänk på att märka ert bidrag noga med skola och klass.

Var lämnar vi vårt bidrag?

Bidragen lämnas in till Maja Rosén på miljöenheten, Lerums kommun. Antingen via post, e-post eller genom att lämna in bidraget på medborgarkontoret KomIn på Bagges torg i Lerum, tala om att det ska till Maja Rosén. Bidraget ska vara inne senast den 23 september.

Priser

Priserna består av klasspriser. Första till tredje pris består av bio, bad på Vattenpalatset eller en upplevelse på Universeum i Göteborg. Det finns också två hemliga tröstpriser som lottas ut bland alla som deltar.

Vem bestämmer vem som vinner?

Juryn består av Lill Jansson, kommunalråd, Leif Nygård, verksamhetschef på kommunens verksamhetslokaler, Jonas Pettersson uppföljningsansvarig serviceenheten, Karin Gertzén, verksamhetsutvecklare social hållbarhet och Anna Engström enhetschef miljöenheten.

Vinnarna kontaktas och vinnande och andra bidrag kan komma att publiceras på lerum.se. Tänk på att alla som syns på bild/film måste ha gett sitt godkännande enligt PUL.

Kontaktuppgifter vid frågor

Maja Rosén, miljöinspektör miljöenheten, 0302-52 11 86, maja.rosen@lerum.se, Lerums kommun, Maja Rosén miljöenheten, 443 80 Lerum

Ladda hem