Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Kultur

Lerum har ett rikt kulturliv. Kultur & Bibliotek erbjuder, tillsammans med kulturföreningar, studieförbund och Kulturskolan, kommuninvånarna ett brett utbud av aktiviteter. Dergårdsteatern är ett självskrivet kulturcentrum med konserter, teaterföreställningar och traditionell nyårsrevy.

Kulturverksamheten i Lerums kommun ingår tillsammans med biblioteken i Lerum i enheten Kultur och Bibliotek. Arbetet inom verksamheten följs  årligen upp i en verksamhetsrapport som godkänns av lärandeutskottet i kommunen.

Du kan läsa verksamhetsuppföljningen här:
Särskild verksamhetsuppföljning för Kultur och Bibliotek 2020

Evenemang

Kulturevenemang annonseras löpande i kommunens digitala evenemangskalender. Några gånger per år annonseras kulturarrangemang i kommunen också i någon av lokaltidningarna. Kontakta oss gärna om du har tips på kommande evenemang i kommunen.

Gå till kommunens evenemangskalender Visit Lerum
Skicka e-post med evenemangstips till Kultur & Bibliotek

Boka eller köpa biljett till evenemang

Du kan köpa din biljett på Kundcenter KomIn i kommunhuset eller hos annat Ticnetombud, till de flesta evenemang som hålls i Lerums kommun. Du kan också köpa din biljett via internet på Ticketmaster. Följ sedan anvisningarna. Biljetten kan du välja att ladda ner till din mobiltelefon eller skriva ut på en skrivare.

Köp biljett på Ticketmaster

Ljudmagasinet

Ljudmagasinet är en podd som produceras av Förvaltningen för Kulturutveckling, som är Västra Götalandsregionens kulturförvaltning. Podden riktar sig till alla som hellre lyssnar än läser. Ljudmagasinet är gratis att lyssna på och innehåller kultur, aktualiteter, tävlingar, reportage med mera.

Podden Ljudmagasinet från Västra Götalandsregionens kulturförvaltning