Kultur

Lerum har ett rikt kulturliv. Kultur & Fritid, tillsammans med kulturföreningar, studieförbund och Kulturskolan erbjuder kommuninvånarna ett brett utbud av aktiviteter.

Dergårdsteatern är ett självskrivet kulturcentrum med konserter,teaterföreställningar och traditionell nyårsrevy.

Evenemang

Kulturevenemangen annonseras löpande i Evenemangskalendern på kommunens startsida. Den tryckta versionen av kulturkalendern finns att hämta på kommunens bibliotek och hos medborgarkontoret KomIn. Den görs för ett halvår i taget och brukar finnas tillgänglig i slutet av augusti respektive slutet av januari. Du hittar den också som pdf, under rubriken Ladda hem, längre ner på sidan. Tipsa oss gärna om evenemang - se kontakt överst.

Boka biljett till evenemang

Klicka här för att boka biljetter till evenemang i Lerum >>

Ljudmagasinet

Ljudmagasinet är en oberoende taltidning som ges ut av Kultur i Väst, som är Västra Götalandsregionens kulturförvaltning. Tidningen riktar sig främst till synskadade, men också till alla som hellre lyssnar än läser. Ljudmagasinet är gratis, kommer ut en gång i månaden och innehåller kultur, aktualiteter, tävlingar, reportage med mera. Du hittar länk till Ljudmagasinet under Mer information nedan.