Samlingslokaler

På den här sidan har vi samlat de lokaler som allmänheten kan boka för födelsedagar, möten, bröllop eller festligare tillställningar.

Scoutstugan Riddarsten

Scoutstuga Riddarsten i Lerum hyrs ut av Lerums Scoutkår. Stugan hyr ut till personer över 25 år till födelsedagar, bröllop eller jubileum. Möjlighet till max 90 personer vid dukning. För bokning kontakta scoutkåren, www.lerumsscoutkar.se

Tingshuset

Tingshuset är en samlingslokal i centrala Lerum som hyrs ut som mötes- och festlokal av Röda Korset i Lerum. För bokning kontakta Röda Korset: Tel: 0302-179 50. E-postadress: redcross.lerum@telia.com.

Ågården

PRO hyr ut huset, centralt i Lerum (mellan Lerums gymnasium och Wamme bro), lämplig för fest för max 65 personer. Kontakt: Ulla-Britt Åhren, telefon: 0730-22 91 42.

Floda Lada

Gamla kontoret i Tollered

Gamla kontoret i Tollered kan bokas för fester och sammankomster. Kan bokas för större och mindre sällskap upp till 140 personer. Sittande dukning upp till 70 personer. Kontakta: info@bergasalentollerd.se
Klicka här för att komma till hemsidan.

Lerums SOKs klubbstuga

Klubbstugan till Lerums SOK, vid Härskogen, hyrs främst ut till föreningar, men även till konferenser, möten och fester. Klubbstugan har åtta 2-bäddsrum samt ett 4-bäddsrum, en stor samlingssal och kök. För bokning kontakta Lerums SOK, www.lsok.nu.

Scoutstugan Blomsholm

Scoutstugan Blomsholm vid Stora Härsjön hyrs ut av Missionskyrkan i Lerum. För bokning kontakta Missionskyrkan i Lerum eller boka via, https://www.equmeniakyrkanlerum.se/bokning/blomsholm

Övre Fabriken i Tollered

Föreningen ÅMCK:s fest- och möteslokal i källarvalven under Lerums Kommuns äldsta industribyggnad från 1833 kan hyras för alla typer av sammankomster. Kan dukas för upp till 150 personer. Bokas genom info@sjolyckan.se eller på tel. 0302-323 63. 

Smedjan i Tollered

Smedjan var i bruk ända fram till 2013, men är idag två spännande lokaler tillgängliga att hyra för dag -eller kvällsaktivitet. Upp till 60 personer - bröllop, fest, konsert m.m. Öppen eldstad, scen med komplett ljud/ljus - allt i en historisk kuliss från 1833. Klicka här för att läsa om Smedjan i Tollered.

Klubbhuset till Lekstorps IF

Klubbhuset till Lekstorps IF i Gråbo går att hyra av allmänheten. Klubbhuset rymmer 150 personer och är anpassat för närmare 80 personer vid dukning. För bokning kontakta Lekstorps IF: info@lekstorpsif.nu.

Stenkullen GoIKs klubbstuga

Klubbhuset till fotbollsklubben Stenkullen GOIK är tillgänglig att boka främst till medlemmar i föreningen och medlemmar i Lerums friidrott, men även allmänheten är välkomna att höra av sig. I klubbhuset finns Kök/Kiosk, Samlingssal och konferensrum. Boka lokalen på: http://www6.idrottonline.se/StenkullenGOIK-Fotboll/

Centrumkyrkan i Gråbo

Lokal, med kök, att hyra för möten, fester eller konferenser. Centralt i Gråbo. Kontakta 0706-62 17 56 eller e-posta: info@centrumkyrkangrabo.se.

Lokalen, Sjövik

Lokalen i Sjöviks samhälle har plats för 100 sittande gäster och kan hyras för privata fester, möten etc. Kök och porslin ingår i hyran. Handikappanpassad. Hyrs ut av Sjöviks SK, Patrick Samuelsson tel 0302-43808, 0761-295381.
http://www.sjovikssk.com/hyra-lokalen/