Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Aktiviteter och träffpunkter

Med hänsyn till att äldre personer är en särskild riskgrupp för coronapandemin håller Lerums kommun samtliga Öppna träffpunkter stängda tills vidare.

Läs mer om stängningen här.

Förebyggande enheten SO (stöd och omsorg) bedriver som alternativ till ordinarie verksamhet mindre grupper för samtal och social gemenskap. Välkommen att ta kontakt med oss om du eller anhörig har en önskan om att ingå i en mindre grupp. Platserna fördelas via kontakt.

Social samvaro

Normalt, när vi inte har en pågående coronapandemi, är träffpunkterna och kaféerna till för dig som önskar social samvaro. Här kan du känna gemenskap och umgås under enklare former i en cirkel, kring kaffebordet eller i våra olika aktiviteter.

Du behöver inte vara ensam

Tillsammans med frivilligorganisationer bedriver Lerums kommun kaféverksamhet och träffpunkter för seniorer för att främja social gemenskap. Kaféverksamhet finns i de olika kommundelarna.

Det finns även mindre grupper

Platserna fördelas via kontakt.
Välkommen att ta kontakt med oss om du eller anhörig skulle föredra en mindre grupp, har behov av fler dagar eller har frågor om grupperna. Det är möjligt att få plats i en grupp även om du går i en öppen Träffpunkt.

Här kan du hålla koll på eventuella ändringar i programmen 

Du hittar utbud och programblad på PDF-filer längre ner på sidan. 

Hjälper du en närstående?

Då finns det även Träffpunkter särskilt riktade till dig. Se länken nedan under Mer information. 

Vill du bli kontaktad av oss?

Personuppgifterna behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen.
Klicka här för att läsa mer om hur personuppgifter hanteras av Lerums kommun.