Turistinformation

Är du på besök i kommunen eller invånare nyfiken på att upptäcka nya smultronställen? Medborgarkontoret KomIn fungerar som turistinformation och det finns en turistbyrå vid Nääs slott. Vi hjälper dig gärna med tips på saker att uppleva och göra.

Öppettider på Komin hittar du under fliken Kontakt ovan till höger. Tursitbyrån på Nääs slott är öppen oktober-april, vardagar 9-16. Maj-september, vardagar 10-17, lördag-söndag 11-17. Telefon: 0302-318 39.  E-post: info@naas.se.

Ladda ner besöks-appen

Vi har en besöksApp som är helt kostnadsfri att ladda ner ifrån Googlestore eller AppStore - gör gärna det. Vår turistwebb innehåller mycket matnyttig information från företag och föreningar inom besöksnäringen i Lerum. Du hittar extern länk till turistwebben längst ner på sidan under Mer information.

Gåvor och biljetter

N class=På KomIn finns också Lerumsspecifika gåvor, som du kan komma in och titta på. De finns också till försäljning, liksom biljetter till evenemang och presentkort.

Lerums glas-serie

I samarbete med glasdesigner Sofia Bergman har Lerums kommun tagit fram Lerums glas-serie. Artiklarna i Lerums glas-serie, med dekor inspirerad av trådarna i Lerums logotype, är munblåsta på Skrufs glasbruk. Stora Lerumsvasen, lilla Lerumsvasen, Lerumslyktan och Lerumsskålen ingår i glas-serien.