Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Turistinformation

Personliga tips om utflykter, hämta fysisk besöksguide eller boka guidning är kanske något av det du vill veta mer om? Oavsett om du är invånare eller besökare? Turistinformationen finns på Nääs Slottsområde, och du kan även få hjälp på KomIn i Lerum. På den officiella besökswebben hittar du en hel del inspiration.

 

Välkommen till turistinformationen

Näringslivsenheten och August Abrahamssons Stiftelse (Nääs Slott) driver gemensamt Lerums kommuns officiella turistinformation. Den är auktoriserad som "Grön i-byrå" enligt Visitas krav och är tillgänglig året om. 

På turistinformationen på Nääs kan du få personliga tips om utflykter som du når inom en 1 timmes radie i hela insjöriket, hämta fysisk besöksguide eller boka guidning. Här finns även historiegalleri, liten shop och möjligheten att som turismföretagare låna mötesrum. From hösten 2018 finns det öppet WiFi på hela Nääs området. Servicecentret i KomIn i kommunhuset Lerum är också en del av turistinformationen. 

Besök: Sädesmagasinet, Nääs Slott, alla dagar kl. 10-16. 
Webb: Dygnet runt på visitlerum.se

LERUM LIVE

Vi har smygsläppt appen LERUM LIVE. Här fyller vi på med nya upplevelser löpande. Historiska rundor, quiz, tävlingar och spel - digitalt och alltid tillgängligt. Testa och berätta gärna för oss vad du tycker, eller om du har önskemål på innehåll till naringsliv@lerum.se. Appen är gratis och du hittar den i App store eller Google play.












P

Lerums i glas

I samarbete med glasdesigner Sofia Bergman har Lerums kommun tagit fram Lerums glas-serie. Artiklarna i Lerums glas-serie, med dekor inspirerad av trådarna i Lerums logotype, är munblåsta på Skrufs glasbruk. Stora Lerumsvasen, lilla Lerumsvasen, Lerumslyktan och Lerumsskålen ingår i glas-serien.