Pokénad i Lerums kommun

Gå på Pokénad i Lerums kommun. Här hittar du vandringsleder och annan matnyttig information om PokémonGo för att kunna gå på Pokénad.

Kommunen ordnar lite olika aktiviteter med allt från Pokémonfika, tävlingar och deltar i torgevent där du kan träffa Pikachu. Att delta i aktiviteter och även gå, springa, eller promenera ser vi som ett led i att stärka folkhälsan. Det kan även bidra till att uppleva kommunen på ett nytt sätt, och inte minst att det är roligt.

Här kommer vi inom kort ha en karta med Pokéstop och Pokégym i kommunen. Vi vill ständigt uppdatera kartan tillsammans med barn och unga, så skicka in dina tips till oss på pokemongo@lerum.se. För dig som förälder kan du använda kartan för att se var dina barn rör sig, men givetvis också för att själv delta.

För att du ska kunna lära känna ditt Lerum ännu bättre vill vi uppdatera kartan med kulturminnen. Och om du vill upptäcka kommunen med en karta som är helt fri från Nidoqueen och Dragonite kan du istället använda kartan över våra vackra vandringsleder.

Du hittar länk till karta med stigar och leder, och en länk där du kan läsa mer om Pokénad, under Mer information.