Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Idrottssalar och gymnastikhallar

Med anledning av rådande smittläge och regeringens rekommendationer förlängs det tillfälliga förbudet att inte hyra ut kommunens lokaler till privatpersoner och företag. Förbudet gäller till och med 15 augusti 2021 och kan komma att förlängas ytterligare om omständigheterna så kräver.

Det gäller idrottshallar, gymnastiksalar, samlingssalar, konferensrum och matsalar med mera.
 
Lokaler får hyras ut till organiserad föreningsverksamhet om verksamheten vänder sig till barn och unga födda 2002 eller senare. Än så länge är det inte tillåtet att hyra ut till föreningsverksamhet för äldre. Detta gäller åtminstone till och med 15 augusti. Yrkesmässig idrott är undantagen (inom kommunen definieras endas två lag som yrkesidrott, ett i innebandy och ett i bordtennis).
 

Lerums kommun erbjuder flera inomhushallar för fysisk aktivitet. De lokaler som Lerums kommun hyr ut kan hyras via KomIn på Bagges torg, telefon 0302-52 10 00 eller så kan du skicka en bokningsförfrågan via bokningsprogrammet FRI på webben.