Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Nytt mobilbaserat passersystem

Denna information vänder sig till dig som skall använda kommunens båtramp i sjön Aspen. Vi vill framhålla att för vissa tillfälliga användare av båtrampen krävs viss planering och framförhållning.

För bommen vid Lessudden används ett mobiltelefonibaserat passersystem. Tidigare taggs/nyckelbrickor eller koder gäller inte längre och alla användare måste registrera sig på nytt. 

Öppna med mobiltelefon

Tjänsten låter användarna få tillträde till Lessudden med sina mobiltelefoner. Tillträdesrättigheter kan inte överlåtas och varje tillträde knyter ansvar till användaren.  Aktiva i BMX-klubben och Lerums segelsällskap vänder sig till respektive förenings styrelse. Båtägare och fiskekortsinnehavare vänder sig till Lerums kundcenter KomIn:

Telefon: 0302-52 10 00

E-post: kommun@lerum.se.

Tillträde får användaren när det aktuella mobilnumret är registrerat av administratören och är utan kostnad. Följande har möjlighet att registrera sin mobiltelefon för fri passage dygnet runt:

  • Alla medlemmar i LESS (Lerums segelsällskap), Lerums BMX-klubb, Aspens-Säveåns fiskevårdsområde, övriga fiskerättsinnehavare enligt särskild information och båtägare som behöver tillgång till rampen.

Du som har fiskekort eller båt i Aspen kan anmäla din mobiltelefon för inpassering via formuläret nedan eller skriva ut ansökningsblanketten och lämna in den till medborgarkontoret KomIn, kommunhuset.

Hyresgrupp: