Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Åsikter om de nya bostäderna

I april 2013 var det utställning för planerna om nya bostäder vid Gråbo centrums östra del. Här nedan redovisas några åsikter från Gråbobor.

Bild av Ingela Björnåsen NyströmIngela Björnåsen Nyström"Jag tycker att det är jättebra att kommunen informerar oss på det här sättet, det visar att de bryr sig om oss som bor här. Däremot är jag inte överens om allt. Jag tycker inte att de ska vara parkeringar på torget – mer planteringar och vattenspeglar så vi en gång för alla kan få bort dagens känsla av ett öststatstorg. Sedan är jag tveksam till om man lyckas sälja kedjehusen vi skolgården."

Bild av Göran HaegermarkGöran Haegermark "Jag är skeptisk. Det ser ut som fina drömmar men jag är tveksam till om det går att få ekonomi på att bygga nya bostäder vid centrum. Det är nog inte lätt att få allt till start med så många särintressen som vill överklaga."

 Bild av Maria SandströmMaria Sandström"Det här är jätteroligt. Det bästa som hänt Gråbo. Idag är Gråbo tråkigast i världen. Själv bor jag i hyresrätter som ska omvandlas till bostadsrätter. De nya bostäderna blir ett lyft för Gråbo som kommer att ge en positiv prisutveckling för alla på orten."