Näringsliv och arbete

Lerums kundcenter KomIn

Close Contact

Contact

 • Lerums kundcenter KomIn

 • Telephone: 0302-52 10 00

Facebook: www.facebook.com/lerumskommun

E-post: kommun@lerum.se

Telefon: 0302-52 10 00

Besök: Bagges torg, Brobacken 1, Lerum

Postadress: Lerums kommun, 443 80 Lerum

Öppettider

Måndag−torsdag 8−18.
Fredag 8−16.

Öppet även under lunchen.

Listen

Close Listen

Är du företagare som vill vidareutvecklas, expandera, vidga ditt nätverk, få inspiration, eller har andra önskemål kan Näringslivsenheten troligtvis hjälpa dig. Är du en entreprenör och företagare som är nyfiken på att etablera dig i Lerums kommun? Här hittar du information och vägledning.

 • Extra information om corona

  Covid-19, Coronainformation

  Med anledning av den senaste tidens utveckling gällande spridningen av Coronaviruset Covid-19 har vi sammanfattat var du som företagare kan hitta aktuell information.

 • Bild på en dator, kaffekopp, anteckningsblock och en penna

  Näringslivskalendern

  Här kan du ta del av det senaste om Lerums näringsliv - workshops, utbildningar, föreläsningar, upphandlingar och mycket mer. Länk till vårt senaste nyhetsbrev finns också här.

 • Om näringslivsklimat

  Ett starkt näringslivsklimat

  Vi har en gemensam uppgift - det är att skapa och underhålla ett gott näringslivsklimat i Lerums kommun - företagare, tjänstemän och politik. Här samlar vi det löpande arbetet.

 • Stöd och rådgivning

  Stöd och rådgivning

  Näringslivsenheten jobbar för att Lerum ska vara en företagskommun där företagen vill etablera sig, trivs, växer. Vi arbetar med utveckling, stöd och rådgivning. Kontakta oss.

 • En bid på en sjö

  Besöksnäringsutveckling

  Arbetet i våra besöksområden är en katalysator för ett starkt lokalt näringsliv att verka i och bidrar varje dag till en attraktiv livsmiljö och inspirerande besöksupplevelser.

 • lediga lokaler

  Mark och lokaler

  Söker du tomtmark för din verksamhet, ny lokal för din butik eller vill riva och bygga nytt? Då finner du rätt information här. Du som är fastighetsägare kan även lägga in dina lediga lokaler hos Objektvision.