Uppleva och göra

Lerums kundcenter KomIn

Close Contact

Contact

 • Lerums kundcenter KomIn

 • Telephone: 0302-52 10 00

Facebook: www.facebook.com/lerumskommun

E-post: kommun@lerum.se

Telefon: 0302-52 10 00

Besök: Bagges torg, Brobacken 1, Lerum

Postadress: Lerums kommun, 443 80 Lerum

 

Sommaröppettider
(på grund av covid-19 redan från 25 maj)

Måndag − torsdag 8−17.
Tisdag - Torsdag 8-16.
Fredag 8−15.

Öppet även under lunchen.

Listen

Close Listen

Det är livet som händer mellan husen där vi bor. Det är upplevelserna som lockar vänner och besökare att hälsa på. Lerum är en spännande plats att utforska och det är alltid något på gång. I alla kommunens delar arrangeras det flera hundra evenemang året runt, stora som små; konstrundor, naturutflykter, föreläsningar, festivaler och mycket mera. På webbplatsen Visit Lerum samlar vi det som ett aktivt föreningsliv, ett mångfaldigt kulturliv, och ett kreativt näringsliv tillsammans erbjuder.

 • En del av Västsverige

  En del av Vastsverige.com

  Visit Lerum drivs av Lerums kommun, och är en del av vastsverige.com. Här hittar du dessutom kommunens officiella evenemangskalender.

 • Ett kreativt näringsliv

  Ett kreativt näringsliv

  Ett stort utbud av aktiviteter, besöksmål, restauranger och hotell gör Lerum till en fantastisk plats att bo på, arbeta ifrån och besöka.

 • Ett aktivt föreningsliv

  Ett aktivt föreningsliv

  100-talet aktiva föreningar och ett stort urval aktiviteter; t.ex skatepark, padel, discobowling och beach volley. Och inte minst - naturen runt knuten.

 • Ett mångfaldigt kulturliv

  Ett mångfaldigt kulturliv

  Lerum har ett rikt kulturliv, inte minst tack vare det fria kulturlivet och de 40-tal kulturföreningar som erbjuder ett varierande programutbud.