Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Tre kvinnliga elever

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Valmöjligheten är stor då vi har stort utbud av gymnasiala/grundläggande kurser och flera spännande yrkesutbildningar. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Lärling logistik

  jan 23 2019

  Utbildningen vänder sig till dig som vill jobba på lager med truckkörning och administration, terminalarbete med omlastning av lastfordon och administration, och eller transportledning av lastfordon inrikes eller utrikes, med andra ord grundläggande logistik, som också är en bra grund för vidare studier på YH. Utbildningens upplägg är individuellt och kan sträcka sig mellan 4-12 månader.

 2. Dator

  Restplatser

  Nu har vi öppet ansökan för kurser som har restplatser att söka. Ansökan är öppen fram till den 20 jan 2019, i mån av plats i kursen.

 3. Elever på Lerums vuxenutbildning

  Drop-in vägledning

  okt 01 2018

  Slipp tidsbokning och kom på väglednings drop-in! Vill du ha vägledning kan du komma på drop-in tider hos Mattias eller Jane Drop-in Tisdagar 10-12 och onsdagar 13-15,  17.00-19.00 11 februari, 25 mars, 15 april och 27 maj.  Ingen drop-in 20 februari, 6 och 25 mars, 29 maj och 18 juni.

 4. Bli trafiklärare!

  Pågår t.o.m. 20181108

  okt 25 2018

  Nu har vi har öppet för sen anmälan med löpande antagning efter körbedömning och intervju. Tycker du om människor och trafik? Vill du lära andra att köra bil och följa trafikregler? Nu har du chansen att utbilda dig genom 60 veckors YH-utbildning.

 5. Vård- och omsorgsutbildning med språkstöd

  För dig som ännu inte läst färdigt svenska som andraspråk grund, finns en möjlighet till yrkesutbildning med språkstöd. Du kan bli undersköterska och jobba i vård, hemtjänst, med äldreomsorg eller i särskilt boende efter din examen. Där finns det gott om jobb. Du ansöker genom GR. Under utbildningen läser du sfi eller svenska som andraspråk grund samtidigt som du läser vårdämnen. Ansökan stänger…