Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Tre kvinnliga elever

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Valmöjligheten är stor då vi har stort utbud av gymnasiala/grundläggande kurser och flera yrkesutbildningar. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Glastak

  Nystartad YH-utbildning

  Till hösten kommer en ny YH-utbildning. I oktober startar vi en ny YH-utbildning till glas- och metallingenjör. Utbildningen startar 1/10 2018 - 20/12 2019. Ansökan är öppen mellan den 2/4 - 29/4 2018. För mer information kontakta Avichai Arbiv på avichai.arbiv@lerum.se eller 3020-52 15 25.

 2. Text

  Svenska som andraspråk - grund

  Vill du läsa svenska som andraspråk på grundnivå? Det finns platser lediga på kvällstid om du är intresserad av att läsa svenska som andraspråk på grundnivå. Kontakta vår studievägledare för att mer information och för anmälan.

 3. vuxenutbildningen

  Studie- och yrkesvägledning

  dec 21 2017

  Studie-och yrkesvägledare Jane Beckman Jane Beckman är studie- och yrkesvägledare på Lerums vuxnutbildning jane.beckman@lerum.se 0302 52 15 16

 4. Lärling murare

  okt 25 2017

  Ansökan till lärling murare har åter öppnat. Vi har fått nya platser att fylla och ni är välkoma in med era ansökningar.

 5. Snickare

  Lärling bygg

  Ansökan till lärling byggnadsträarbetare har åter öppnat. Vi har fått nya platser att fylla och ni är välkoma in med era ansökningar.